Druhýkrát vypredá O2 Arénu! Rytmus na najväčšom koncerte kariéry nenechal nič na náhodu

NETKY.SK • 13 September 2024, 16:41 • 2 min
Druhýkrát vypredá O2 Arénu! Rytmus na najväčšom koncerte kariéry nenechal nič na náhodu

O pár hodín to vypukne! Rytmusov koncert s názvom KING FOREVER je pripravená ohromiť fanúšikov rapovej legendy už túto sobotu v O2 Aréne. Okrem špičkových hudobných hostí ako Dara Rolins, Igor Kmeťo jr., Tina, Ego či Viktor Sheen sa diváci môžu tešiť na jedinečnú šou spojenú s vizuálnym predstavením, ktoré bude dotvárať jedinečný stejdž pri „oslave kariéry“ jedného z najúspešnejších slovenských hudobníkov. Pri pohľade na dostupnosť lístkov je zrejmé, že o pár hodín bude hala v priestoroch na sedenie vypredaná a dopredávať sa budú posledné miesta na ploche.

slovakia

left justify in out

Patrik Vrbovský pred odchodom do hlavného mesta Českej republiky, kde sa odohrá jeden z najväčších sólových rapových koncertov pritom nenechal nič na náhodu. Ako oznamoval na sociálnych sieťach zo známeho bratislavského podniku sa stala skúšobňa, do ktorej sa premiestnil po tom, čo do tela infúzne doplnil potrebné živiny a vitamíny, aby predišiel prípadnej chorobe a únave. „Musím byť 100% nachystaný na vás,“ napísal do príspevku, ktorý potvrdzuje, ako sa Patrik dôkladne po každej stránke pripravuje na čo najlepší výkon a šou, ktorú sa chystá doručiť na pódiu.

Okrem piatkovej večere s fanúšikmi, po ktorej sa s nimi vydá na cestu okolo arény sa pozornosť zameria na samotný koncert. V O2 Aréne, ktorá by v priebehu piatkového dňa mala hlásiť definitívu vypredania si Patrik pre fanúšikov pripravil prekvapenie. Či pôjde o vystúpenie jeho syna Sanela stále neprezradil. „Ako som už vravel, uvažoval som už nad tým. Môžete sa tešiť na prekvapenie, v akom smere, to teraz neprezradím,“ drží v napätí fanúšikov Rytmus.

Petr Větrovský, promotér VDN Promo, ktorá sa manažérsky stará o Rytmusa a pomáha mu zastrešiť koncert v O2 Aréne už na sociálnych sieťach potvrdila odštartovanie stavby stejdžu. „Patrik už túto ikonickú halu dokázal vypredať a podarí sa mu to znova, tentoraz sólovo. To len potvrdzuje jeho veľkosť,“ konštatoval Větrovský, ktorý stojí za úspešným projektom Noc s Legendou, kde len minulý týždeň vyspovedal pred vypredaným Fórum Karlín Jaromíra Jágra. Na konte má rovnako úspešný dokumentárny film o Attilovi Véghovi či Martinovi Škrtelovi a spolupracuje s ďalšími velikánmi ako je Jan Koller či Marta Kubišová.

Ak máte rýchle ruky a chceli by ste si zakúpiť lístok, môžete to skúsiť na ticketportal.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj foto: Ticketportal
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies