EXKLUZÍVNA REPORTÁŹ: Svetobežník Jozef Oklamčák – aké dobrodružstvá zažil na mesačnej ceste po Číne a Japonsku?

NETKY.SK • 20 Jún 2024, 10:00 • 3 min
EXKLUZÍVNA REPORTÁŹ: Svetobežník Jozef Oklamčák – aké dobrodružstvá zažil na mesačnej ceste po Číne a Japonsku?

Krasológ a svetobežník Jozef Oklamčák precestoval celý svet! Zakladateľ súťaže Miss Slovensko a prezident unikátneho zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV sa nedávno vrátil z mesačnej cesty po Číne, Japonsku a Taliansku. V exkluzívnom rozhovore pre Netky prezradil, prečo sa s ním v Číne všetci fotografovali aj ako oslávil narodeniny Janette Jakubiskovej v talianskom Neapole.

slovakia

left justify in out

Odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák má za sebou mesačnú cestu po Číne a v Japonsku, Sprevádzal ho jeho syn Roman, ktorý mu tlmočil do všetkých jazykov

V Číne som bol už mnohokrát, bol som totiž porotcom na súťažiach krásy. Teraz ma čínska vláda pozvala na svetovú konferenciu značiek, a to ako jediného z Európy. Cítil som sa tam ako premiér, v Šanghaji ma čakala limuzína ozdobená vlajkami, pridelili mi ochranku aj asistentku. Ubytovali ma v apartmáne vo veľkosti 300 štvorcových metrov,“ prezradil Netkám Jozef Oklamčák, zakladateľ Miss Slovensko, riaditeľ súťaže Mister Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

Na svetovej konferencii v Číne sa zišlo 6000 delegátov, len jediný bol však oblečený celý v červenom.

Všetci na konferencii boli oblečení v čiernych alebo sivých oblekoch a ja jediný som bol v takejto výraznej farbe. Nikdy som sa toľko nefotil, každý chcel mať so mnou fotografiu. Červená farba je totiž v Číne symbolom bohatstva, tak si mysleli, že som veľmi bohatý,“ so smiechom povedal Jozef Oklamčák.

Jozef Oklamčák následne odcestoval do Japonska k Tichému oceánu, kde si užíval oddych.

Bol som si pozrieť baseballové zápasy, zábavné parky a zažil som aj diskotéky. V Kjóto som si nenechal ujsť pamiatky, kláštory, gejše, Naozaj som si to užil, pretože milujem históriu,“ neskrýval radosť Jozef Oklamčák.

A po návšteve Číny a Japonska sa Jozef Oklamčák presunul do Talianska na oslavu narodenín dcéry Juraja Jakubiska Janette Jakubiskovej.
 
Do Neapola som už cestoval spolu s manželkou. Pôvodne to mali byť len narodeniny, lenže tie narodeniny nakoniec trvali 12 dní. Keďže Janette bude mať na budúci rok 50-tku, tak sme to nazvali príprava na 50-tku a každý deň si spravili oslavu. Moja manželka dokonca navarila bryndzové halušky, pretože do Talianska prepašovala bryndzu. Cestovanie ma nabíja pozitívnou energiou, teraz jej mám dostatok až do konca roka,“ uzatvoril s úsmevom Jozef Oklamčák, zakladateľ Miss Slovensko, riaditeľ súťaže Mister Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

Najbližšie sa Jozef Oklamčák chystá na finále jubilejného 15. ročníka súťaže Miss a Mister Supranational 2024 do poľského mesta Nowy Sacz, kde bude súťažiť Petra Siváková a Adam Palkovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Jozef Oklamčák
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies