Do akej miery sa reštaurácia ocitne na pomyselnej „Gastromape“ a aké miesto na nej zaujme, závisí od viacerých faktorov. Netky sa rozhodli vytvoriť pre vás tzv. kulinársky kompas v podobe cyklu reportáží zameraných na gastronómiu a lokálne reštaurácie v rôznych regiónoch.
1.diel bude venovaný Žitnému ostrovu. Ten je známy svojou rozmanitou kuchyňou a presne takú sa vám snaží priniesť aj novootvorená reštaurácia Klaudia´s Hotel & Restarant v Báči pri Šamoríne. Milovníkom golfu je rezort, kde sa táto reštaurácia nachádza dôverne známy, noví majitelia sa však snažia brány tohto krásneho rezortu otvoriť každému.
Menu odzrkadľuje charakter žitnoostrovskej kuchyne, no vďaka dlhoročným skúsenostiam majiteľov si už v Báči môžete celoročne pochutnať na kvalitnej husacine či kačacine. Tím kuchárov sa však nebojí zostaviť menu aj s exotickejšími kulinárskymi špecialitami.
Krásna presvetlená reštauračná časť so slnečnou terasou, bývalá sýpka, ktorá dnes slúži ako „event room“, ubytovanie v podobe útulných izieb a apartmánu a nádherná zeleň všade naokolo. Tiene mohutných stromov slúžia ako útočisko pred horúčavami v týchto letných dňoch a zároveň celé okolie predstavuje bezpečný priestor aj pre rodiny s deťmi.
Klaudia´s Hotel & Restaurant je so svojim tímom pripravená vytvoriť vám nezabudnuteľný zážitok.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies