Gastromapa-tvoj kulinársky kompas, Klaudia's Hotel & Restaurant + VIDEO

NETKY.SK • 30 Júl 2024, 16:00 • 4 min
Gastromapa-tvoj kulinársky kompas, Klaudia's Hotel & Restaurant + VIDEO

Do akej miery sa reštaurácia ocitne na pomyselnej „Gastromape“ a aké miesto na nej zaujme, závisí od viacerých faktorov. Netky sa rozhodli vytvoriť pre vás tzv. kulinársky kompas v podobe cyklu reportáží zameraných na gastronómiu a lokálne reštaurácie v rôznych regiónoch.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

1.diel bude venovaný Žitnému ostrovu. Ten je známy svojou rozmanitou kuchyňou a presne takú sa vám snaží priniesť aj novootvorená reštaurácia Klaudia´s Hotel & Restarant v Báči pri Šamoríne. Milovníkom golfu je rezort, kde sa táto reštaurácia nachádza dôverne známy, noví majitelia sa však snažia brány tohto krásneho rezortu otvoriť každému.

Menu odzrkadľuje charakter žitnoostrovskej kuchyne, no vďaka dlhoročným skúsenostiam majiteľov si už v Báči môžete celoročne pochutnať na kvalitnej husacine či kačacine. Tím kuchárov sa však nebojí zostaviť menu aj s exotickejšími kulinárskymi špecialitami.

Krásna presvetlená reštauračná časť so slnečnou terasou, bývalá sýpka, ktorá dnes slúži ako „event room“, ubytovanie v podobe útulných izieb a apartmánu a nádherná zeleň všade naokolo. Tiene mohutných stromov slúžia ako útočisko pred horúčavami v týchto letných dňoch a zároveň celé okolie predstavuje bezpečný priestor aj pre rodiny s deťmi.

Klaudia´s Hotel & Restaurant je so svojim tímom pripravená vytvoriť vám nezabudnuteľný zážitok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Karmen Procházková
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies