Herca z Pirátov z Karibiku zabil žralok! Zdrvenej vdove poslal odkaz aj Johnny Depp

NETKY.SK • 1 August 2024, 14:46 • 2 min
Herca z Pirátov z Karibiku zabil žralok! Zdrvenej vdove poslal odkaz aj Johnny Depp

OAHU - Tamayo Perry bol profesionálny plavčík a profesionálny surfer. Slovákom bol známy aj vďaka filmu Piráti z Karibiku, v ktorom si v roku 2011 zahral po boku hviezdneho Johnnyho Deppa.

slovakia

left justify in out

Tragický útok žraloka

Koncom júna však svetom obletela tragická správa. Tamayo Perry zomrel po útoku žraloka počas surfovania na havajskom ostrove Oahu.

Telo 49-ročného muža, ktorý ako plavčík pracoval pre havajskú záchrannú službu od júla 2016, dopravili na breh plavčíci na vodnom skútri.

Odkaz zdrvenej vdove

Johnny Depp pred niekoľkými dňami zdieľal v príbehoch na Instagrame čiernobielu fotku Perryho a jeho manželky Emilie, na ktorej boli oblečení v neoprénoch so surfami v rukách.

„Aj keď to bolo už pred niekoľkými rokmi, na Tamaya si dobre pamätám. Krásny muž s obrovským srdcom a chuťou do života. Emilia, posielam ti všetku moju lásku a silu. Si v mojich myšlienkach. S láskou, Johnny,“ poslal vdove odkaz svetoznámy herec.

Johnny Depp k príspevku pridal aj odkaz na zbierku, ktorú založila Perryho rodina. Zatiaľ sa v nej podarilo vyzbierať viac ako 118-tisíc dolárov. „Vaša štedrosť je veľmi dojímavá. Tieto prostriedky budú použité na podporu Emilie, ktorá sa bude musieť zaobísť bez Tamaya, jej manžela a priateľa,“ uviedli autori zbierky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Dnes24.sk, Foto: Radio News / YouTube / KHON2 News (reprofoto)
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies