Hokkaido nátierka

NETKY.SK • 4 Marec 2019, 07:00 • 2 min
Hokkaido nátierka

BRATISLAVA - Táto nátierka má úžasnú farbu a ešte lepšiu chuť

slovakia

left justify in out

Potrebné suroviny: 1 menšia Hokkaido tekvica, 1 PL neochutenej Lučiny, soľ, mleté čierne korenie, kari korenie, čerstvé bylinky (tymián, oregano)

 

obrazok

 

Príprava receptu: Tekvicu umyjeme, osušíme, pokrájame na štvrťky, dáme na pekáč s papierom na pečenie a v rúre zohriatej na 180 stupňov upečieme domäkka (asi 30 minút). Po upečení necháme čiastočne vychladnúť a oddelíme dužinu od šupky (môžete použiť aj šupku, ale nátierka nebude taká jemná). Vložíme do mixéra, prídáme zvyšné suroviny a vymixujeme na hladkú hmotu. Podávame s čerstvým chlebom.

 

Dobrú chuť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Jana Hupková



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies