Ilava: Benzínom polial krčmu. So zapaľovačom v ruke sa blížil ku vchodovým dverám!

NETKY.SK • 16 August 2024, 20:12 • 2 min
Ilava: Benzínom polial krčmu. So zapaľovačom v ruke sa blížil ku vchodovým dverám!

ILAVA - Policajný vyšetrovateľ obvinil 45-ročného muža zo zločinu všeobecného ohrozenia.

slovakia

left justify in out

Pohostinstvo v Ilave sa chystal podpáliť 45-ročný muž, ktorý mal konflikt s krčmárkou. Keď jej začal vulgárne nadávať, krčmárka privolala policajnú hliadku. Muž z miesta odišiel, o niekoľko hodín sa však vrátil.

"Po verbálnom konflikte s majiteľom pohostinstva začal z päťlitrovej nádoby vylievať presne nezistené množstvo benzínu od vestibulu pohostinstva až po terasu, kde sa v tom čase nachádzalo minimálne osem osôb. Potom odhodil nádobu a presunul sa ku vchodovým dverám, kde držal vreckový zapaľovač s otvoreným ohňom," informovala o udalosti trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Po ďalšom rozhovore s krčmárkou zapaľovač odložil.

Vyšetrovateľ Policajného zboru po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesol obvinenie 45-ročnému mužovi pre spáchanie zločinu všeobecného ohrozenia. Zároveň podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj, Ilustračné foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies