Mladého muža v Humennom privalil betónový múr: Vážne zranenia si vyžiadali zásah záchranárov

NETKY.SK • 19 Október 2024, 15:25 • 2 min
Mladého muža v Humennom privalil betónový múr: Vážne zranenia si vyžiadali zásah záchranárov

V sobotu ráno v Humennom došlo k nešťastiu, keď mladého muža privalil betónový múr. Záchranári museli rýchlo zasiahnuť a vrtuľníkom ho previezli na Kliniku úrazovej chirurgie v Košiciach s vážnymi poraneniami.

slovakia

left justify in out

Mladý muž utrpel vážne zranenia, keď ho v sobotu ráno v Humennom privalil betónový múr. Na sociálnej sieti informovala Vrtuľníková záchranná a zdravotná služba Air - Transport Europe (VZZS ATE), že záchranársky vrtuľník letel z Košíc na miesto nešťastia.

"Posádka si pacienta prevzala priamo v areáli nemocnice, kde ho priviezli pozemní záchranári. 27-ročný muž pri zavalení múrom utrpel vážne poranenia driekovej časti chrbtice, panvy a bedra," uviedla VZZS ATE.

Lekár leteckých záchranárov mu doplnil liečbu a po preložení na palubu bol prevezený letecky na Kliniku úrazovej chirurgie v Košiciach, pričom bol v stabilizovanom stave a pri vedomí, no s vážnymi poraneniami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: FB/ Air - Transport Europe, letecká záchranná služba
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies