Motoristi jazdia do Bratislavy po novej, rozšírenej časti diaľnice D1

NETKY.SK • 29 Júl 2024, 20:10 • 2 min
Motoristi jazdia do Bratislavy po novej, rozšírenej časti diaľnice D1

BRATISLAVA - Úsek diaľnice D1 medzi Sencom a Zlatými Pieskami v smere na Bratislavu už funguje v režime troch zúžených pruhov.

slovakia

left justify in out

Motoristi jazdia do hlavného mesta po novej, rozšírenej časti diaľnice. Víkendové práce a obmedzenia sa skončili skôr, ako sa predpokladalo. Informoval o tom odbor marketingu a komunikácie Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS).

"Na diaľnici pracovalo počas piatkovej noci a cez víkend približne desať ťažkých mechanizmov a takmer 50 ľudí. Vďaka vysokému nasadeniu, vopred pripravenej koordinácii prác sa podarilo v rýchlom režime presunúť a nainštalovať tri kilometre dočasných betónových zvodidiel, preznačiť kilometre jazdných pruhov a rozmiestniť desiatky dopravných značení," uviedla NDS.

Generálny riaditeľ a predseda predstavenstva NDS Filip Macháček podotkol, že ide o kľúčový úsek pre desaťtisíce vozidiel denne.

Zároveň podľa neho rozšírenie D1 v kombinácii s dokončením križovatky D1/D4 predstavuje najdôležitejšiu súčasnú investíciu do cestnej infraštruktúry na západnom Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: NDS, Foto: FB/Národná diaľničná spoločnosť
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies