Na ceste I/60 v Žiline došlo k tragickej dopravnej nehode, vodič motocykla zraneniam na mieste podľahol + FOTO

NETKY.SK • 12 Júl 2024, 16:19 • 2 min
Na ceste I/60 v Žiline došlo k tragickej dopravnej nehode, vodič motocykla zraneniam na mieste podľahol + FOTO

ŽILINA - K tragickej dopravnej nehode došlo 12. júla v poludňajších hodinách na ceste I/60 v Žiline, 37-ročný vodič riadil motocykel v smere na Martin. Ako informovala hovorkyňa žilinskej krajskej polície Zuzana Šefčíková, vodič motocykla utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol.

slovakia

left justify in out

Vodič motocykla smeroval na Martin. Pri prejazde pravotočivou zákrutou z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do vyvýšeného obrubníka, do dopravného značenia, po ktorom spadol z motocykla pred protiidúce osobné motorové vozidlo značky Volvo.

"Vodič vozidla z dôvodu stretu s motocyklistom ako aj jeho samotného zabránenia, narazil do zvodidiel. Vodič motocykla utrpel pri nehode zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. U nebohého bola nariadená súdna pitva. U vodiča vozidla dychovou skúškou zistený alkohol nebol," uviedla Zuzana Šefčíková.

Ďalšie okolnosti, ako aj presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Polícia zároveň žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj, Foto: FB/Polícia SR - Žilinský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies