Nedávno zadržaný hudobný mogul Sean Combs má na krku ďalšiu žalobu

NETKY.SK • 25 September 2024, 12:32 • 2 min
Nedávno zadržaný hudobný mogul Sean Combs má na krku ďalšiu žalobu

Neubehlo ani desať dní od jeho zadržania a raper, producent, majiteľ hudobného štúdia s mocným vplyvom na hudobný priemysel Sean Diddy Combs bol obžalovaný ďalšou ženou.

slovakia

left justify in out

V utorok proti nemu svedčila Thalia Gravesová, ktorá tvrdí, že ju v roku 2001 zdrogoval, zviazal a znásilnil v jeho nahrávacom štúdiu, dokonca mal tento útok nafilmovať a predávať ako pornografiu.

JEDENÁSTY SVEDOK

Gravesová sa tak stala už jedenástou osobou, ktorá svedčí proti známemu a vplyvnému hudobníkovi. Ten pomáhal v kariére za roky svojej úspešnej hudobnej dráhy napríklad Usherovi, spolupracoval s  Beyonce, Jay Z, Justinom Bieberom, Jennifer Lopezovou a ďalšími známymi menami.

Žena sa počas utorňajšieho verejného vyhlásenia rozplakala a podrobne opísala vnútornú bolesť, ktorej čelila po údajnom útoku. Čin vraj vtedy nenahlásila, lebo sa bála, čo by Combs mohol urobiť jej rodine a blízkym. Od toho, aby išla na políciu jej odradil aj jej priateľ, z dôvodu, že by to ohrozilo jeho kariéru.

Combs bol zatknutý bez možnosti prepustenia na kauciu minulý týždeň na základe federálnej obžaloby. V týchto dňoch by mal byť vo väzbe v Brooklyne, kde mu už údajne bolo dovolené rozprávať sa krátko so svojou rodinou (hudobník je otcom siedmych detí).

obrazok
Thalia Gravesová je už jedenástou osobou, ktorá svedčí proti Sean Combsovi.
Zdroj: FB? Shade Room
obrazok
Počas opisovania udalosti sa neubránila slzám.
Zdroj: FB, Shade Room

Combs čelí obvineniam z obchodovania s ľuďmi, sexuálneho násilia, vydieračského sprisahania a prepravy za účelom vykonávania prostitúcie. V prípade dokázania viny 54-ročnej hviezde hrozí doživotie. On sám počas procesu minulý týždeň vyhlásil o sebe, že je nevinný.

PRÍLIŠ VPLYVNÝ

Medzitým internet zaplavujú ďalšie a ďalšie videá z minulosti aj súčasnosti, ľudia si pripomínajú Combsove staré výroky a tvrdia, že bolo evidentné už vtedy, že na jeho legendárnych večierkoch sa deje niečo zlé a nekalé, dokonca sa tam často ocitali neplnoleté deti.

To, že Combsa celé roky nikto nežaloval, malo mať rovnaký dôvod, aký uviedla aj samotná Gravesová, ktorá proti nemu svedčila tento utorok – strach. Combs bol až príliš vplyvný na to, aby sa niekto odvážil pustiť sa s ním do sporu. Navyše, údajne disponoval mnohými nahrávkami, ktorými bol schopný kohokoľvek vydierať a diskreditovať, keby voči nemu vyslovil nejaké obvinenie.

Sean Combs sa poznal a priatelil s ďalšími zvučnými menami šoubiznisu - na zábere s manželom Beyonce, Jayom Z.
Sean Combs sa poznal a priatelil s ďalšími zvučnými menami šoubiznisu - na zábere s manželom Beyonce, Jayom Z.
Zdroj: FB, Diddy

Na verejnosti sa momentálne intezívne špekuluje o tom, či bol Combs hlavným šéfom, alebo iba viditeľným vrcholom ľadovca - malou rybou, ktorá teraz prehovorí a dozvieme sa viac o tom, čo temného sa na hollywoodskych večierkoch celé roky malo diať.

"JUSTIN, SME S TEBOU!"

Najviac očí je upretých na Justina Biebera. Kolujú videá o tom, že známy spevák ešte ako dieťa trávil nejaký čas so Seanom Combsom, aj na jeho povestných večierkoch. Mnohí sú presvedčení, že sám Bieber je Combsovou obeťou. Na jeho instagrame denne pribúdajú stovky komentárov typu: „Justin hovor, neboj sa, odhaľ ich, my sme s tebou...“

Medzitým sa čaká na ďalšie pojednávanie v tomto, pre verejnosť nepochybne zaujímavom prípade, ktorý sudca stanovil na 9. októbra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: rollingstone.com, Foto: FB, Shade Room
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies