Obvinenie z vraždy vo Vranove nad Topľou: 64-ročný muž čelí obvineniu za smrť ženy

NETKY.SK • 19 Október 2024, 12:35 • 2 min
Obvinenie z vraždy vo Vranove nad Topľou: 64-ročný muž čelí obvineniu za smrť ženy

Polícia obvinila 64-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súvislosti s úmrtím 69-ročnej ženy, ku ktorému došlo v piatok dopoludnia vo Vranove nad Topľou. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove potvrdilo, že sa prípadom intenzívne zaoberajú a vykonávajú všetky potrebné úkony na mieste.

slovakia

left justify in out

V sobotu polícia obvinila 64-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy, pričom toto obvinenie súvisí s úmrtím 69-ročnej ženy. K tomuto incidentu došlo v piatok (18. 10.) dopoludnia v jednom z bytov vo Vranove nad Topľou.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove informovalo na sociálnej sieti, že sa prípadom intenzívne zaoberajú a na mieste vykonávajú všetky potrebné úkony.

"Dnes bol na základe doposiaľ zabezpečených dôkazov z tohto závažného zločinu obvinený 64-ročný muž, ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Bližšie informácie v tomto štádiu nie je možné poskytnúť," uviedla polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/ Foto: FB/Polícia SR - Prešovský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies