PANIKA v Petržalke: Obyvateľom sídliska niekto STRIEĹAL do okien!

NETKY.SK • 26 Júl 2024, 15:48 • 2 min
PANIKA v Petržalke: Obyvateľom sídliska niekto STRIEĹAL do okien!

BRATISLAVA - Niekoľko domácností v Petržalke rieši prestrelené okná. Kto strieľa? To nikto nevie.

slovakia

left justify in out

Obyvatelia Petržalky čelia nepríjemnej hrozbe. Minimálne tri rodiny riešia, že im niekto prestrelil okná.

Ozvala sa Katarína bývajúca na šiestom poschodí. Pred niekoľkými týždňami začula v čase, keď si ľahla spať, niekoľko silných rán. "Počula som niečo akoby sa sklo roztrieštilo, niekoľkokrát za sebou a ešte aj také duté nárazy," začala svoje rozprávanie.

Myslela si, že niečo spadlo, no nič nenašla. Keď o dva dni neskôr otvárala okno, prišiel šok. Na vonkajšom skle boli dve diery. Pani Katarína zavolali policajtov, podľa ktorých mohlo ísť o vzduchovku. "A že tá rana vyzerá byť priama, čiže to bude pravdepodobne niekto z bytovky oproti. Aj si to fotili," prezradila s tým, že susedov z bytovky oproti nepozná.

Kataríne mali policajti povedať, že je to maximálne priestupok za 50 eur a že páchateľ sa s veľkou pravdepodobnosťou nenájde.

"Postup hliadky Policajného zboru pri preverení uvedeného oznámenia preveruje Odbor kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Predmetná vec je v štádiu vyšetrovania," povedal hovorca Michal Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky, Foto: inyourpocket.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies