Počas Levočskej púte ZSSK vypraví špeciálne vlaky

NETKY.SK • 28 Jún 2024, 16:05 • 2 min
Počas Levočskej púte ZSSK vypraví špeciálne vlaky

LEVOČA - Vlakový personál bude kontrolovať cestovné doklady v špeciálnych vlakoch už pri nástupe v Spišskej Novej Vsi a Levoči. ZSSK tak podľa Drevického chce zabezpečiť plynulý a bezpečný priebeh cestovania.

slovakia

left justify in out

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vypraví počas Levočskej púte, 6. až 7. 7., špeciálne vlaky na trati Spišská Nová Ves - Levoča. V piatok o tom informoval hovorca ZSSK Dominik Drevický.

"V sobotu 6. júla vypravíme 13 párov osobných vlakov a v nedeľu 7. júla osem párov osobných vlakov. Vlaky budú premávať podľa špeciálneho cestovného poriadku, ktorý je navrhnutý tak, aby zabezpečil pohodlné a spoľahlivé cestovanie pre tisíce pútnikov," uviedol generálny riaditeľ ZSSK Peter Helexa.

V Spišskej Novej Vsi budú k dispozícii prípoje na hlavné železničné spoje na trase Košice - Žilina - Bratislava. Cestovné lístky na špeciálne vlaky počas Levočskej púte si môžu cestujúci zakúpiť v pokladniciach, v mobilnej aplikácii i prostredníctvom internetovej stránky ZSSK. Mimoriadne bude počas púte otvorená aj pokladnica na stanici v Levoči.

Vlakový personál bude kontrolovať cestovné doklady v špeciálnych vlakoch už pri nástupe v Spišskej Novej Vsi a Levoči. ZSSK tak podľa Drevického chce zabezpečiť plynulý a bezpečný priebeh cestovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Železničná spoločnosť Slovensko, Foto: FB/ZSSK
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies