Poslanca SNS Pavla Ľuptáka mali fyzicky napadnúť

NETKY.SK • 19 Júl 2024, 09:47 • 2 min
Poslanca SNS Pavla Ľuptáka mali fyzicky napadnúť

TURČIANSKE TEPLICE - V okrese Turčianske Teplice došlo k fyzickému napadnutiu poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Pavla Ľuptáka, nominanta strany SNS.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s uvedeným skutkom vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine začal trestné stíhanie za prečin porušovanie domovej slobody a za prečin ublíženia na zdraví.

Podozrivú osobu polícia krátko po skutku zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia.

V súčasnosti polícia vykonáva procesné úkony a bližšie informácie poskytne, keď to situácia dovolí.

Ľuptákove zranenia si vyžiadali ošetrenie v nemocnici. Napadnutie nemusí súvisieť s politickou činnosťou, aj keď má na ňu vplyv. Dnešné plánované stretnutie Ľuptáka s občanmi v Humennom zrušili.

"Paľo ma pohmoždeniny a odštiepeny kus holennej kosti. To znamená, že ho musel kopať poriadnou silou . Je zázrak, že mu nespôsobil vážne vnútorné zranenie brucha. Dúfam, že si tento údajný motorkár dlho nevŕzne a nebudú s nim chcieť jazdiť ani veteráni na Babetach," dodal poslanec NR SR Ivan Ševčík na sociálnej sieti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, Foto: zvtv.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies