Pozrite si váženie obrov! Legendárny súboj už túto sobotu +VIDEO

NETKY.SK • 18 Október 2024, 15:32 • 3 min
Pozrite si váženie obrov! Legendárny súboj už túto sobotu +VIDEO

Dlho očakávaný súboj ťažkých váh v organizácii PFL sa blíži. Kde si môže slovenský divák pozrieť sobotnú udalosť v Saudskej Arábii, PFL Bitku Gigantov?

slovakia

left justify in out

RIJÁD, Saudská Arábia - Francis Ngannou a Renan Ferreira budú v sobotňajšom zápase PFL kombinovať viac ako 500 kilogramov ťažkej váhy a tvrdej sily, keď sa stretnú v hlavnom zápase „bitky gigantov“.

Ngannou (17-3) a Ferreira (13-3) sa v piatok na oficiálnom vážení, ktoré sa konalo v hostiteľskom hoteli, dohodli na svojom súboji o titul v superťažkej váhe. Podujatie sa koná v hoteli The Mayadeen a vysiela sa na platených televíznych staniciach ESPN+ a DAZN, po prelimoch simulovaných na MMA Junkie. Našťastie pre slovenského diváka bude toto podujatie možné sledovať na streamovacej platforme Voyo so službou Voyo Premium. Priamy prenos začne o 10. hodine večer a bude trvať zhruba do 3:30 ráno.

Pred svojím prvým zápasom v MMA po takmer 1000 dňoch sa bývalý šampión UFC v ťažkej váhe Ngannou postavil na váhu s hmotnosťou 116,34 kg. Víťaz sezóny 2023 PFL Ferreira mal 118,62 kg. Pozrite si video a sledujte, ako sa Ngannou a Ferreira vážia na očakávaný súboj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, The National News, Foto: X / yaamaashitaa
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies