Prevrátenie minibusu v Egypte: Osem mŕtvych a desiatky zranených + VIDEO

NETKY.SK • 5 Október 2024, 15:30 • 2 min
Prevrátenie minibusu v Egypte: Osem mŕtvych a desiatky zranených + VIDEO

Na juhu Egypta došlo v sobotu k tragickej nehode, pri ktorej sa prevrátil minibus. Osem osôb prišlo o život a ďalších desať utrpelo zranenia, informovali miestne médiá. Podľa predbežných správ mohla byť príčinou nehody vysoká rýchlosť vodiča, ktorý stratil kontrolu nad vozidlom. Egyptské úrady sa zatiaľ k incidentu nevyjadrili.

slovakia

left justify in out

V sobotu na juhu Egypta došlo k prevráteniu minibusu, pri ktorom zomrelo osem osôb a ďalších desať bolo zranených, informovali tamojšie médiá.
Podľa prvotných informácií nehodu spôsobilo to, že vodič stratil kontrolu nad vozidlom, pričom vysoká rýchlosť bola údajne príčinou incidentu, informoval spravodajský portál Masrawy. Egyptské úrady zatiaľ incident nekomentovali.
V Egypte sú smrteľné dopravné nehody pomerne bežné. Často ich spôsobujú riskantné jazdné praktiky vodičov a zlý stav ciest. V októbri minulého roka zahynulo pri zrážke autobusu s niekoľkými autami minimálne 32 ľudí. V posledných rokoch sa Egypt snaží vybudovať rozsiahlu sieť nových ciest, ktorých cieľom je zlepšiť celkovú kvalitu vozoviek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: DPA, Masrawy, Ilustračná foto: Freepik
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies