Ružomberok: Vedenie vníma kritický stav ciest, kedy plánuje opravy?

NETKY.SK • 10 September 2024, 11:04 • 2 min
Ružomberok: Vedenie vníma kritický stav ciest, kedy plánuje opravy?

RUŽOMBEROK - Okrem prípravných prác na zavedenie parkovacej politiky, ktorá sa začne už v najbližších týždňoch, pribudli vodorovné dopravné značenia na viacerých uliciach

slovakia

left justify in out

Kritický stav ciest v Ružomberku je vedením mesta evidovaný, pričom v pláne sú viaceré opravy. Ružomberský primátor Ľubomír Kubáň to uviedol na sociálnej sieti.

"Opravy ciest plánujeme napríklad na uliciach Liptovská, Zelená, Jelence, Do Baničného, Sládkovičova, Cesta do tehelne či Poľná. Tiež na Bystrickej ceste, Tatranskej, Sladkého, Hviezdoslavovej alebo Pri Váhu. Ide o celkovú plochu viac ako 5500 štvorcových metrov," konkretizoval primátor. Dodal, že na júnovom zastupiteľstve vyčlenili v rozpočte na obnovy ciest ďalších viac ako 250 000 eur.

Kubáň tiež informoval, že na ulici Lesná nad garážami vymenili poškodený žľab, celý úsek asfaltovali a pridali vodorovné dopravné značenie.

"Po viac ako desiatich rokoch sa nám podarilo vyriešiť prepadnuté a zničené prístupové chodníky," poznamenal.

Okrem prípravných prác na zavedenie parkovacej politiky, ktorá sa začne už v najbližších týždňoch, pribudli vodorovné dopravné značenia na viacerých uliciach. "Stihli sme tiež realizovať parkovacie čiary na Lesnej a Veternej ulici. Okrem nich pribudli stredové a vodiace čiary na Hrabovskej ceste a ulici Zarevúca," potvrdil Kubáň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Ľubomír Kubáň - primátor mesta Ružomberok, Foto: FB/Ľubomír Kubáň - primátor mesta Ružomberok
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies