Sean "Diddy" Combs čelí vážnym obvineniam: Miliardár porovnávaný s Jeffreym Epsteinom sa vyhlasuje za nevinného

NETKY.SK • 1 Október 2024, 17:41 • 2 min
Sean "Diddy" Combs čelí vážnym obvineniam: Miliardár porovnávaný s Jeffreym Epsteinom sa vyhlasuje za nevinného

Hip-hopový miliardár Sean "Diddy" Combs sa ocitol pod paľbou obvinení z viacerých sexuálnych trestných činov, pričom niektorí ho prirovnávajú k zosnulému finančníkovi Jeffreymu Epsteinovi. Modelka Lisa Phillipsová, ktorá tvrdí, že ju Epstein napadol, upozorňuje na rozšírené klebety o Combsovom správaní v hudobnom priemysle. Diddy sa však stále považuje za nevinného a čaká na súdny proces, kde mu hrozí minimálne 15 rokov väzenia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hip-hopový miliardár Sean "Diddy" Combs je prirovnávaný k zosnulému finančníkovi Jeffreymu Epsteinovi, ktorý sa zaoberá obchodovaním so sexom, ale jeden človek sa domnieva, že medzi týmito dvoma mocnými hráčmi je veľký rozdiel.

"Jeffreyho prípad nebol verejným tajomstvom," povedala pre Fox News Digital Lisa Phillipsová, modelka, ktorá uviedla, že ju Epstein sexuálne napadol na svojom súkromnom ostrove. "Jeffreyho prípad bol celý pod stolom," povedala. "O obchodovaní so sexom vedeli len niektorí ľudia. Bol veľmi inteligentný - bol oveľa múdrejší ako Sean Combs, oveľa vysoko inteligentnejší."

Sean "Diddy" Combs je presvedčený, že je nevinný takmer dva týždne po tom, ako bol obvinený z viacerých sexuálnych trestných činov.

Ako uviedol zdroj oboznámený so situáciou pre Fox News Digital, 54-ročný hudobný magnát bol nedávno stiahnutý zo samovražedného dohľadu v brooklynskom Metropolitan Detention Center, kde čaká na súdny proces za údajné vedenie kriminálneho podniku prostredníctvom svojich viacerých podnikateľských subjektov.

Na otázku, či by jeho klient prípadne prijal dohodu o priznaní viny, odpovedal trestný právnik Marc Agnifilo v relácii TMZ The Downfall of Diddy: "Nie je to na mne. Je to na pánovi Combovi a ja to nevidím, pretože on verí, že je nevinný."

Podľa jeho právnika Marca Agnifila Sean "Diddy" Combs odmietne dohodu o priznaní viny.
Podľa jeho právnika Marca Agnifila Sean "Diddy" Combs odmietne dohodu o priznaní viny.
Zdroj: AOL

Modelka Lisa Phillipsová, ktorá teraz pracuje ako modelová skautka v spoločnosti Select Models Los Angeles, má nový podcast "From Now On". V ňom sa snaží upozorniť na obchodovanie s ľuďmi. V nadchádzajúcich epizódach sa prihovorí aj ďalším ľuďom, ktorí prežili.

Phillipsová pre Fox News Digital uviedla, že o Combsovom údajnom správaní sa šepkalo celé roky, pričom podľa jej slov bolo toto správanie v hudobnom priemysle dobre známe.

"Keď som bola modelkou začiatkom roku 2000, vedela som všetko o zneužívaných ženách so Seanom Combsom," tvrdí Phillipsová. "Počuli sme o tom, ľudia o tom hovorili... Myslím, že si jednoducho myslel, že je Boh a nad všetkým. Nič sa mu nemalo stať." Phillipsová poznamenala, že Combs a Epstein sa pohybovali vo "veľmi odlišných kruhoch". Modus operandi je však podľa nej stále rovnaký. "Keď máte takýto majetok, moc, šarm a vplyv, aby ste ľuďom pomohli... veľa mužov to nezneužíva, ale predátori áno... Je to odporné," dodala.

Lisa Phillipsová pripravila nový podcast "From Now On", ktorého cieľom je informovať verejnosť o obchodovaní s ľuďmi. Podrobne opisuje aj svoju skúsenosť s Jeffreym Epsteinom, odsúdeným sexuálnym delikventom, ktorý v roku 2019 zomrel za mrežami.
Lisa Phillipsová pripravila nový podcast "From Now On", ktorého cieľom je informovať verejnosť o obchodovaní s ľuďmi. Podrobne opisuje aj svoju skúsenosť s Jeffreym Epsteinom, odsúdeným sexuálnym delikventom, ktorý v roku 2019 zomrel za mrežami.
Zdroj: AOL / Brett Erickson

Sean "Diddyho" Combsa zatkli v pondelok 16. septembra a nasledujúci deň ho obvinili z vydieračského sprisahania, obchodovania so sexom prostredníctvom násilia, podvodu alebo nátlaku a prepravy s cieľom zapojiť sa do prostitúcie. Rapper sa niekoľko hodín po zverejnení obžaloby, v ktorej sú podrobne opísané jeho údajné sexuálne zločiny, priznal k nevinne.

V prípade uznania viny mu hrozí minimálne 15 rokov za mrežami alebo maximálne doživotie.

V pondelok Diddyho právny tím požiadal o jeho prepustenie z väzenia, kým čaká na súd v prípade obchodovania so sexom. Z nových predložených dokumentov sa zdá, že Combs "buduje svoj vysnívaný tím obhajcov", uviedol zdroj blízky Diddymu pre Fox News Digital.

Okrem súdneho advokáta Anthonyho Ricca, ktorý pôsobil ako predseda Newyorskej trestnej advokátskej komory, si Diddy do svojho tímu prizval aj právničku Alexandru Shapirovú. Shapiro predtým pôsobila ako federálna prokurátorka na Manhattane a bola jednou z prvých úradníčok sudkyne Ruth Bader Ginsburgovej na Najvyššom súde.

Autorovi piesne "I'll Be Missing You" dvakrát zamietli prepustenie na kauciu, a to aj po tom, čo ponúkol návrh na kauciu vo výške 50 miliónov dolárov, ktorý zahŕňal monitorovanie GPS v jeho dome na miamskom ostrove Star Island. Diddyho tím sa snažil sudcovi dokázať, že nie je rizikom úteku, a to prostredníctvom jeho komunikácie s americkou prokuratúrou počas prebiehajúceho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: AOL, Fox News, Foto: Fox News
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies