Štyri slovenské banky počas víkendu odstavujú svoje služby. Nič v nich nevybavíte

NETKY.SK • 19 Júl 2024, 18:42 • 2 min
Štyri slovenské banky počas víkendu odstavujú svoje služby. Nič v nich nevybavíte

Počas nadchádzajúceho víkendu sa chystá v štyroch slovenských bankách plánovaná odstávka systémov, ktorá ovplyvní dostupnosť rôznych služieb.

slovakia

left justify in out

Od piatka 19. júla o 22:00 hod do soboty 20. júla do 7:00 hod budú niektoré systémy 365.bank nedostupné. Nebude fungovať mobilná aplikácia, no platby online budú stále možné.

Poštová banka sa taktiež chystá na odstávku, ktorá potrvá od piatka 19. júla o 22:00 hod do soboty 20. júla do 7:00 hod. Počas tejto doby bude nedostupná mobilná aplikácia a internet banking.

V nedeľu 21. júla od 2:30 hod do 9:00 hod hlási mBank nedostupnosť viacerých služieb. Nebudú fungovať internet banking, mobilná aplikácia, platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo SMS), SMS, mLinka a systém žiadostí o produkty. Výbery z bankomatov a platby kartou na termináloch budú fungovať bez obmedzení.

V nedeľu 21. júla od 00:01 hod do 7:00 hod ČSOB taktiež plánuje odstávku niektorých systémov. Nebudú dostupné internet banking a mobilná aplikácia.  

Odstávka bánk, ktoré využívajú viacerí Slováci bola vopred ohlásená.

V piatok 19. júla však svet čelil odstávke, na ktorú pripravený nebol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: 365.bank, Poštová banka, mBank, ČSOB, Foto: cnn.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies