Telo influencerky zdobia lebky či mimozemšťania. Milovníčka hadov si navlečie boxerské rukavice

NETKY.SK • 14 Júl 2024, 10:18 • 2 min
Telo influencerky zdobia lebky či mimozemšťania. Milovníčka hadov si navlečie boxerské rukavice

Vyznačuje sa unikátnym a svojráznym štýlom, čo ju odlišuje od ostatných kolegov z brandže. Stále len 23-ročná Una Kablar patrí na Balkáne medzi najznámejších tvorcov obsahu na sociálnych sieťach, o čom svedčia státisíce sledujúcich na rôznych platformách. Chorvátska rodáčka známa pod pseudonymom Uki Q čoskoro pridá do svojej vizitky ďalšiu zaujímavú skúsenosť, keďže sa zúčastní miliónového projektu Hell Boxing Kings.

slovakia

left justify in out

Una Kablar sa narodila v Chorvátsku, no aktuálne je usídlená v srbskom Belehrade. Sledujúcim sa pomerne často hlási z rôznych kontinentov planéty. Navštíviť sa jej už podarilo desiatky krajín. „Neviem zotrvať na jednom mieste a rada cestujem. Mojím cieľom je navštíviť miesta po celej planéte,“ prezrádza svoju ambíciu a sen v jednom.
 
Balkánska kráska má v obľube meniť farebné odtiene svojich vlasov. Na jej tele sa vynímajú taktiež rôzne tetovania. Strach nemá ani zo zvierat, ku ktorým by sa mnohí čo i len nepriblížili. „Milujem všetko, čo vyniká, je odlišné a zvláštne. Som milovníčkou zvierat, fascinujú ma najmä hady, takže žijem so svojimi tromi pytónmi,“ predstavuje netradičných domácich maznáčikov.

Do širšieho povedomia verejnosti sa dostala tanečnými videami, náročnými make-up tutoriálmi či vydaním piesní. „Keď sa ma niekto opýta, čo robím, ostanem zmätená. Som tvorca obsahu, influencer, venujem sa digitálnemu marketingu, ale aj rôznym formám umenia. Nedávno som sa oficiálne stala tatérkou. Je to moja veľká záľuba a jeden zo spôsobov, akými sa vyjadrujem,“ snaží sa v skratke predstaviť Uki Q.
 
Hoci pohyb a fyzické aktivity pre ňu nie sú žiadnou novinkou, medzi lanami ešte donedávna nikdy nestála. Účasť v prelomovej šou pre ňu preto bude výzvou a zároveň previerkou. „Od detstva sa venujem športu a trénujem rôzne disciplíny, ale nikdy som nevyskúšala žiadne bojové umenie. Keďže rada vystupujem zo svojej komfortnej zóny a skúšam nové veci, projekt Hell Boxing Kings ma zaujal,“ priznala Una Kablar.

Revolučného projektu, ktorý otvára nové dimenzie vo svete boxu, sa zúčastní po boku celebrít z ďalších desiatich krajín Európy. Práve merania síl známych osobností doplnia štyri turnaje na konci kalendárneho roka 2024. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si v druhej fáze zaistilo postup do štvrťfinále. V hre je až jeden miliónov dolárov, šanca zviditeľniť sa a v neposlednom rade získať podporu silného partnera v podobe značky HELL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Hell Boxing Kings, Zdroj foto: Instagram/@uki_q
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies