Tragická nehoda na ceste 1/18: Motocyklista neprežil stret s osobným autom

NETKY.SK • 7 Október 2024, 09:51 • 2 min
Tragická nehoda na ceste 1/18: Motocyklista neprežil stret s osobným autom

MARTIN - Dňa 6. októbra 2024 došlo na ceste 1/18 medzi Sučanmi a Turanmi k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej 36-ročný motocyklista zahynul po zrážke s osobným motorovým vozidlom. Vodič auta bol po nehode podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia vyšetruje príčiny a okolnosti nehody a vyzýva vodičov, aby sa správali disciplinovane a dodržiavali dopravné predpisy.

slovakia

left justify in out

Dňa 6. októbra 2024 sa na ceste 1/18 medzi obcou Sučany a mestom Turany, okres Martin, odohrala tragická dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala život 36-ročného vodiča motocykla.

Nehoda sa stala v podvečerných hodinách, pričom presné príčiny kolízie medzi osobným motorovým vozidlom značky Volvo a motocykla Kawasaki sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Podľa dostupných informácií vodič motocykla utrpel zranenia, ktorým, bohužiaľ, na mieste podľahol. 51-ročný vodič osobného vozidla sa podrobil dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Na telo nebohého bol nariadený súdno-lekársky rozbor, a na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy.

Z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov bola cesta úplne uzavretá na nevyhnutne potrebný čas. Polícia vyšetruje všetky okolnosti a presné príčiny tragickej nehody, ako aj miera zavinenia.

Zdroj: KR PZ v Žiline

Polícia zároveň apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane a ohľaduplne. Dôrazne vyzývajú vodičov, aby sa plne venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu na ceste, nepreceňovali svoje schopnosti a dôsledne dodržiavali dopravné predpisy.

Každý zodpovedný prístup účastníkov cestnej premávky môže prispieť k zvýšenej bezpečnosti na našich cestách a pomôcť predchádzať tragédiám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Žiline, Foto:
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies