Vďaka Samsungu boli fanúšikovia športovcom na úvodnom ceremoniáli olympiády bližšie než kedykoľvek v histórii

NETKY.SK • 1 August 2024, 18:03 • 2 min
Vďaka Samsungu boli fanúšikovia športovcom na úvodnom ceremoniáli olympiády bližšie než kedykoľvek v histórii

PARÍŽ - Parížska olympiáda 2024 mala úplne jedinečný úvod. Po prvýkrát v histórii sa dejiskom ceremoniálu stala rieka Seina a jej nábrežie. A globálny partner olympijských a paralympijských hier Samsung pre túto príležitosť pripravil prelomovú inováciu, vďaka ktorej bol ceremoniál ešte intenzívnejším zážitkom.

slovakia

left justify in out

Aby sa fanúšikovia ocitli doslova v centre diania, nainštaloval Samsung na 85 lodí so športovcami viac ako 200 telefónov Galaxy S24 Ultra. Celý ceremoniál sa potom prenášal prostredníctvom súkromnej 5G siete, o ktorú sa postaral operátor Orange.

Fanúšikovia, ktorí si pustili streaming, mohli sledovať jedinečnú oslavu olympijského ducha v kúzelnom Paríži z bezprostrednej blízkosti, často priamo očami samotných športovcov. Tí totiž do streamu vstupovali s fotografiami a videozáznamami zhotovenými svojimi novými telefónmi.

V spolupráci s Medzinárodným olympijským výborom a organizáciou Olympic Broadcasting Services na zabezpečenie prenosov z hier tak Samsung ponúkol športovcom aj fanúšikom jedinečný večer.

Nebolo to jednoduché, akcia si vyžiadala starostlivé plánovanie a úzku spoluprácu s rôznymi partnermi, aby bolo možné zabezpečiť streaming v reálnom čase, bezproblémové 5G pripojenie a ďalšie technické náležitosti.

A prenosom úvodného ceremoniálu pôsobenie Samsungu na parížskych hrách rozhodne neskončilo. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie udalosti, vďaka ktorým sa dostanú do centra diania, napríklad na víťazné selfíčka robené priamo najlepšími športovcami pri odovzdávaní medailí na stupňoch víťazov alebo na veslárske preteky v Marseille.

Na nich budú k dispozícii skutočne unikátne zábery – Samsung kvôli nim inštaluje telefóny nielen na lode, ale aj veslárom na ramená. Víťazná selfie alebo Victory Selfies, urobená na stupňoch víťazov pomocou telefónov, zase ukáže svetu najšťastnejšie životné okamihy mnohých z víťazov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Samsung, Foto: samsung.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies