Z pódia priamo za mreže! Najväčšia kuriozita festivalu

NETKY.SK • 19 August 2024, 15:58 • 2 min
Z pódia priamo za mreže! Najväčšia kuriozita festivalu

BRATISLAVA - Na pódium bola vybraná spievať počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov.

slovakia

left justify in out

Festival Lovestream, ktorý sa konal počas uplynulých dní v priestoroch starého letiska vo Vajnoroch, priniesol so sebou do hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy zvučné mená svetovej hudobnej scény.

Na verejný poriadok v tejto súvislosti dohliadali policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave a práve ich pozornosti neunikla kuriózna situácia na hlavnom pódiu.

Počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov, bola na pódium vybraná aj jedna z diváčok, ktorá spolu s ním spievala a zjavne si užívala spoločné vystúpenie so svojim idolom.

Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách MV SR. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu.

Policajti následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. Ženu následne eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

       



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: eventbrite.ie
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies