Zasáhnout svět chce za 10 rokov predstaviť Ježiša všetkým ľuďom v Česku a na Slovensku. Ako sa zapojiť vo vašom meste? + VIDEÁ

NETKY.SK • 14 August 2024, 14:00 • 4 min
Zasáhnout svět chce za 10 rokov predstaviť Ježiša všetkým ľuďom v Česku a na Slovensku. Ako sa zapojiť vo vašom meste? + VIDEÁ

Cieľom služby Zasáhnout svět je priniesť Česku a Slovensku dobrú správu o Ježišovi Kristovi do každého mesta a dediny.

slovakia

left justify in out

Evanjelizačné posádky s pick-upmi už navštívili veľa miest po celom Slovensku a Česku, informuje www.zasahnoutsvet.cz.

Práve v týchto dňoch prebiehajú evanjelizačné kampane v Brne, Olomouci, Ostrave, Třinci a Frýdku-Místku. Evanjelizácie sú otvorené pre verejnosť a koordinátori vítajú spoluprácu s miestnymi kresťanmi.

„Veríme, že medzi nami je mnoho ľudí, ktorých si chce Boh použiť na kázanie evanjelia, preto sme otvorení podporiť cirkvi, ktoré chcú túto dobrú správu zdieľať spolu s nami. Ak máte túžbu, aby aj vo vašom meste ľudia spoznali skutočného Boha, počuli evanjelium, aby bolo mnoho ľudí spasených, aby povstalo veľa nových učeníkov Ježiša Krista a mnoho ďalších kazateľov evanjelia, s radosťou vás v tom podporíme,“ pozývajú ku spolupráci vedúci projektu.

Cieľom je, aby za 10 rokov každý človek v Česku a na Slovensku počul Božie slovo a evanjelium a bol pred voľbou či prijme alebo odmietne ponúkanú Božiu záchranu pre večný život v Ježišovi Kristovi, uvádza pastor Peter Kuba v propagačnom videu.

Zmyslom činnosti služby Zasáhnout svět je poskytnúť platformu, ktorá umožní zborom sústrediť svoj ľudský, finančný a technický potenciál a efektívnejšie ho využiť na kázanie evanjelia.

„Spoločne môžeme podporiť službu mužov i žien, ktorí cítia, že ich Boh povoláva do služby evanjelistov na plný úväzok. Týmto ľuďom môžeme poskytnúť duchovnú, technickú i finančnú podporu a umožniť im, aby sa plne venovali tomu, k čomu ich Boh pomazal, a tak priviedli tisíce stratených na spasenie,“ uvádza sa v predstavení projektu.

Prvým praktickým krokom tejto služby je vybudovanie flotily evanjelizačných pick-upov, ktoré budú 8 hodín denne, 5 dní v týždni obchádzať české i slovenské mestá a dediny s posolstvom evanjelia.

Podľa koordinátorov služby, sa týmto spôsobom môže dobrá správa o Ježišovi ľahko, efektívne a bez zbytočných nákladov dostať aj do najmenších a najzapadnutejších dedín. Ako uvádzajú, kázanie evanjelia musí sprevádzať aj následná starostlivosť o novoobrátených ľudí, vyučovanie a zakladanie siete zborov, tak aby bola cirkev pre každého dostupná.

Ako je možné zapojiť sa?

Zasáhnout svét víta spoluprácu s kresťanmi a miestnymi zbormi. Je potrebné cez e-mail poslať informácie - v ktorom meste sa nachádza miestna cirkev a kde sa v tomto meste vyskytujú frekventované miesta. V ponuke na spoluprácu je potrebné uviesť i to, či je záujem o evanjelizačnú kampaň so živou hudbou a či miestny zbor disponuje vlastnými propagačnými evanjelizačnými materiálmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Zasahnoutsvet.cz, Foto: Evanjelizačný pick-up. (Facebook/Zasáhnout svět)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies