Arcibiskup Bober: Poslanci, zachovajte úctu a rešpekt v diskusiách

NETKY.SK • 28 September 2024, 11:40 • 2 min
Arcibiskup Bober: Poslanci, zachovajte úctu a rešpekt v diskusiách

Košický arcibiskup Bernard Bober vyzval poslancov, aby si aj pri náročných rokovaniach udržali vzájomnú úctu a rešpekt. Reagoval tak na neúctivé diskusie v parlamente, ktoré podľa neho diskredituje konzervatívne hodnoty. KBS sa ostro dištancuje od argumentácie, ktorá uráža a zosmiešňuje oponentov.

slovakia

left justify in out

Košický arcibiskup metropolita a predseda Konferencie biskupov Slovenska (KBS) Bernard Bober apeluje na poslancov, aby aj pri najnáročnejších rokovaniach dodržiavali vzájomnú úctu a rešpekt. Informovala o tom Tlačová kancelária KBS, ktorá reaguje na neúctivú diskusiu medzi poslancami v parlamente.

"V posledných dňoch sme boli svedkami diskusií na závažné bioetické témy v Národnej rade (NR) SR. Žiaľ, zaznamenali sme aj spôsob presadzovania konzervatívnych hodnôt, ktorý ich v konečnom dôsledku diskredituje a spochybňuje," uviedol Bober.

KBS zároveň dodáva, že sa dôrazne dištancuje od argumentácie, ktorá ľudsky znevažuje, zosmiešňuje a uráža názorových oponentov.

Obrazok
Zdroj: KBS WORLD


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: Tlačová kancelária KBS, Foto: Košická arcidiecéza
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies