Letná párty v Bratislave štartuje v netradičnom čase. Stretni bojovníkov už deň pred turnajom!

NETKY.SK • 16 Júl 2024, 11:00 • 2 min
Letná párty v Bratislave štartuje v netradičnom čase. Stretni bojovníkov už deň pred turnajom!

Desať zápasov a v nich až sedem slovenských bojovníkov. Veľkolepá letná šou z dielne OKTAGON MMA bola počas ostatných rokov súčasťou pražskej Štvanice. Turnaj pod holým nebom si ale tentoraz premiérovo užije slovenská metropola. Dva štvrťfinálové súboje unikátneho projektu Tipsport Gamechanger, legendárny Ivan Buchinger v akcii či rozlúčka ikonického Petra Knížeho s aktívnou kariérou. Aj o tom bude sobotná párty v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Dvadsiatku protagonistov budú mať fanúšikovia príležitosť vidieť na vlastné oči už v piatok podvečer, kedy je na programe verejné váženie. Hostiť ho tentoraz bude od 17. hodiny Námestie M.R. Štefánika situované uprostred obchodného centra Eurovea. Bojovníci ukážu divákom svoju formu a exkluzívne predostrú svoje pocity pár hodín pred očakávaným vstupom do klietky.
 
Sobotný program v Peugeot Aréne odštartuje v netypickom čase už od 17. hodiny. Obrovská šou, skvelé počasie, pohoda, drinky zmiešané s MMA a adrenalínovým prostredím a najlepšia karta v histórii Bratislavy. Všetko je predzvesťou podujatia, na ktorom nesmie správny milovník bojových športov chýbať.

Turnaj OKTAGON 59 prinesie do Bratislavy dávku desiatich atraktívnych zápasov. Do akcie sa vrhne medzi profesionálkami stále nezdolaná Lucia Szabová, šampión ľahkej divízie Ronald Paradeiser, ale aj držiteľ titulu perovej váhy Losene Keita. Chýbať nebudú ani ďalší domáci zástupcovia ako napríklad navrátilec Milan Ďatelinka, kráska Veronika Smolková či bombardér Radovan Úškrt.  Vstupenky na letnú párty prichádzajúcu priamo z pražskej Štvanice sú stále k dispozícii v sieti ticketportal.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies