Luxury Seafood - Povznášanie vášho zážitku z morských plodov s neprekonateľnou čerstvosťou a kvalitou

NETKY.SK • 17 Jún 2024, 20:00 • 2 min
Luxury Seafood - Povznášanie vášho zážitku z morských plodov s neprekonateľnou čerstvosťou a kvalitou

Ponorte sa do Sveta Luxusných Morských Plodov s Luxury Seafood

slovakia

left justify in out

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť nášho váženého partnera, Luxury Seafood. Táto výnimočná spoločnosť sa zameriava na dodávanie najčerstvejších a najkvalitnejších morských plodov pre náročných milovníkov v Rakúsku, Nemecku a na Slovensku. Pripravte sa na nezabudnuteľné kulinárske zážitky priamo u vás doma!

NEPREKONATEĽNÁ ČERSTVOSŤ PRIAMO K VAŠIM DVERÁM

Luxury Seafood je synonymom kvality a čerstvosti. Každá dodávka je starostlivo vybraná, aby zaručila ten najlepší gurmánsky zážitok. Či už plánujete intímnu večeru, obchodné stretnutie, alebo chcete jednoducho dopriať si niečo výnimočné, Luxury Seafood je tu, aby splnilo všetky vaše očakávania.


STRETNITE MAXA, VÁŠHO OSOBNÉHO SOMELIÉRA NA USTRICE

Za každou ústricou stojí Max, váš osobný someliér na ustrice. S dlhoročnou vášňou a skúsenosťami v tejto oblasti, Max neustále hľadá a ochutnáva nové odrody, vytvára lahodné recepty a zaisťuje, že každý produkt z Luxury Seafood je prvotriedny. Máte otázky? Max je tu, aby vám pomohol a poradil pri výbere toho najlepšieho.

EXKLUZÍVNA LETNÁ PONUKA

Toto leto, vám Netky.sk a Luxury Seafood prinášajú špeciálnu ponuku, ktorá povýši váš zážitok z jedla na novú úroveň. Užívajte si 20% zľavu na všetky čerstvé morské plody, ustrice a kaviár pri objednávkach uskutočnených do 31. júla 2024. Použite kód: NETKY20 pri pokladni a doprajte si luxusné morské plody priamo u vás doma.

NEZMEŠKAJTE TÚTO PRÍLEŽITOSŤ

Zažite výnimočnú kvalitu a chuť, ktorú Luxury Seafood prináša. Navštívte ich webovú stránku ešte dnes, preskúmajte ich bohatý výber a urobte svoje letné stolovanie nezabudnuteľným. Luxury Seafood je pripravené doručiť vám čerstvosť priamo k vašim dverám.


Pre viac informácií navštívte Webovú Stránku Luxury Seafood.


Max a tím Luxury Seafood sú pripravení spraviť váš zážitok z morských plodov výnimočným. Objednajte teraz a doprajte si luxus čerstvých, vysoko kvalitných morských plodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Natália Zárecká
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies