Poznačte si do kalendára! Inovatívna Godzone Tour 2024 navštívi v októbri 6 miest + VIDEÁ

NETKY.SK • 20 August 2024, 13:40 • 4 min
Poznačte si do kalendára! Inovatívna Godzone Tour 2024 navštívi v októbri 6 miest + VIDEÁ

Godzone tour 2024 je spojením originálneho hudobno-tanečného programu, príbehov ľudí, inovatívnej video produkcie a divadelnej show, ktoré sa uskutoční v 6 mestách Slovenska i Českej republiky.

slovakia

left justify in out

Godzone Tour je podujatím „Novej evanjelizácie“, ktorá sa snaží šíriť vieru v Ježiša Krista a pomôcť ľuďom doceniť to, kto je Ježiš, čo urobil a čo stále robí.

Tohtoroćná Godzone Tour s názvom „Nie si na to sám“ sa bude konať od 21. do 26. októbra a navštívi celkom 6 miest v Česku a na Slovensku.

Počas večerného programu na štadiónoch a v športových halách výstúpia rôzni umelci i známe kresťanské zoskupenia.  Vstup je zdarma a podujatia budú prebiehať od 18 hod. do 21. hod..

V pondelok 21. októbra začne Tour v Košiciach, v utorok zavíta do Žiliny, v stredu 23. októbra sa presunie na Moravu do Zlína, deň potom vo štvrtok bude Godzone Tour v Brne, v piatok bude podujatie v Bratislave a tour vyvrcholí 26. októbra v Banskej Bystrici. Organizátori hľadajú pre túto tour lokálnych dobrovoľníkov.

Hlavným zameraním projektu Godzone je evanjelizácia mladých na Slovensku. „Našou túžbou a víziou našej služby je priniesť prebudenie, zjednotenie, motiváciu a povzbudenie. Vieme, že tento svet potrebuje počuť silné posolstvo evanjelia a chceme ho priniesť spôsobom, ktorý zasahuje – atraktívnym, kreatívnym a moderným,“ uvádzajú na www.godzone.sk.

Príbeh projektu sa začal v roku 2003,  kedy sa v meste Sliač našli niekoľkí ľudia s túžbou hľadať a oslavovať Boha.

„Bolo nás stále viac a tak pomaly vznikalo a rástlo spoločenstvo SP. Pretože sme zažili osobné stretnutie s Božou láskou, nemohli sme si to nechať pre seba a to bolo našou motiváciou začať ľuďom slúžiť. Začala v nás rásť túžba po prebudení, túžba slúžiť, povzbudzovať, tvoriť, motivovať, zjednocovať a ohlasovať zmŕtvychvstalého Krista. To sa stalo našou víziou. Láska bola našou motiváciou pred rokmi a je ňou aj dnes,“ predstavujú svoje zaćiatky vedúci Godzone.    



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Godzone.sk. Foto: Július Slovák, riaditeľ Godzone projektu. (Facebook/Godzone)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies