Slovan Bratislava vs Man.City: Náhľad, predpovede a zostavy

NETKY.SK • 1 Október 2024, 15:06 • 2 min
Slovan Bratislava vs Man.City: Náhľad, predpovede a zostavy

Slovan čaká najtažšia výzva. Manchester je po prvom kole a remíze hladný po troch bodoch a mocný Pep Guardiola musí vymyslieť najlepšiu stratégiu bez superhráčov Kevina De Bruyna a Rodriho.

slovakia

left justify in out

Už dnes večer o 21:00 je na programe jeden z najočakavanejších duelov, Tímy sú na mieste a už o pár hodín sa rozhodne o víťazovi stretnutia.

Aj keď je Slovan papierovo slabší súper a naposledy prehral vysoko, v kabíne to vrie očakávaním a každý hráč je pripravený vydať zo seba maximum.

Navyše City v posledných týždňoch dostalo niekoľko rán, keď prišlo o vplyvného záložníka Rodriho a Kevina De Bruyneho na niekoľko posledných zápasov. V prvom stretnutí ligy majstrov, len "remizovali" s Interom a po sobotňajšej opätovnej remíze 1:1 s Newcastlom United sa zosunuli z čela tabuľky Premier League.

 

Anglický majstri: Manchester City
Anglický majstri: Manchester City
Zdroj: Shaun Botterill/Getty Images

Guardiola by mohol urobiť niekoľko zmien oproti svojej poslednej jedenástke. Phil Foden si pripíše len druhý štart v sezóne 2024/25 vo všetkých súťažiach, zatiaľ čo Kyle Walker si možno oddýchne po tom, čo nastúpil v posledných troch zápasoch City.

Zostava by teda mohla vyzerať nasledovne: (4-2-3-1): Ederson; Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol; Kovacic, Gundogan; Silva, Foden, Doku; Haaland.

Čo sa týka domáceho klubu, Kenan Bajrič je v utorkovom zápase s domácimi otázny, v prípade potreby je pripravený nastúpiť bývalý obranca Tottenhamu Hotspur Kevin Wimmer. Mimo hry je aj Lukas Pauschek.

Predpokladaná zostava tímu Slovan Bratislava: (4-2-3-1): Takac; Blackman, Kashia, Wimmer, Medvedev; Kucka, Ignatenko; Barseghyan, Tolic, Weiss; Strelec.

 

Matchday
Matchday
Zdroj: X/ŠK Slovan Bratislava

Suma sumárum 

 

Miesto: Bratislava, Slovensko

Štadión:  Tehelné pole

Termín zápasu: utorok 1. októbra

Čas začiatku: 21:00

Rozhodca: Davide Massa (ITA)

VAR: Marco Di Bello (ITA)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: SI, 90 MIN, japantimes, Foto: STR/ VIA AFP JIJI
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies