Syn ktorej speváčky mal premiéru na móle Bratislavských módnych dní? Pozrite si reportáž Netiek! + VIDEO

NETKY.SK • 25 Apríl 2024, 15:00 • 2 min
Syn ktorej speváčky mal premiéru na móle Bratislavských módnych dní? Pozrite si reportáž Netiek! + VIDEO

Krásne modelky, odhalené telá, inšpiratívne modely aj špeciálne posolstvo! Tak vyzerala jarná edícia Bratislavských módnych dní, ktorá sa konala v impozantných priestoroch Refinnery gallery. Netky boli samozrejme pri tom. Pozrite si reportáž a dozviete sa, ktorá speváčka bola nadšená z premiéry svojho syna na móle, ktorý raper je fanúšikom Lombardi Fashion House aj ako Juraj Lelkeš zhodnotil svoju manželku Sisu Sklovskú!

slovakia

left justify in out

Devätnásty ročník najprestížnejšej módnej šou Bratislavské módne dni | Lexus priniesol do hlavného mesta crème de la crème slovenských aj zahraničných módnych návrhárov so špeciálnym posolstvom spojenia módy pre dobrú vec. Sviatok módy totiž pripadol na Deň narcisov, a tak sa večer symbolicky niesol v znamení podpory tých, ktorí to najviac potrebujú.
 
Za tých 19 rokov sme si museli vybudovať potenciál a základňu návrhárov na Slovensku. Podarilo sa nám to. Ľudia môžu byť nadaní, no keď nemajú príležitosť ukázať svoje kolekcie, nikto sa o nich nedozvie. Preto im tieto podmienky rok čo rok vytvárame,” skonštatovala organizátorka BMD Mária Reháková, ktorá sa vzhľadom na hlbokú myšlienku pomoci onkologickým pacientom symbolicky obliekla do žltej farby. “Ide o psychickú podporu a snahu dodávať ľuďom, ktorých sa táto zákerná choroba dotkla, nádej. Projekt Ligy proti rakovine je úžasný. Teší ma, že sme sa spojili a móda tak dostáva aj charitatívny rozmer.

Na pódiu vystúpili silné dámy, ktoré prekonali rakovinu. Obecenstvo im vzdalo úctu pre ich odvahu vzoprieť sa osudu a vyhrať v boji nad vážnou diagnózou. Návrhárka Michaela Ľuptáková, Daniela Marušková z Ligy proti rakovine a speváčka Stefi tak priniesli do sály nádej, že ich úspešný boj bude inšpiráciou ostatným.
 
Módne dni som otvorila svojou kolekciou, ktorá je inšpirovaná Francúzskom a Dňom narcisov. Preto ej tam veľa žltej. A aby sme sa netvárili, že existujú len dámy s veľkosťou 34, tak aj na mne vidíte model z tejto kolekcii na žene, ktorá je krv a mlieko a má úsmev na tvári,“ povedala pre Netky módna návrhárka Michaela Ľuptáková, ktorá prekonala rakovinu a vytvára nádherné ženské modely.
   
Počas bratislavského fashionweeku sa predstavili návrhári Jana Jučenko, Zuzana Haková, Kristína Bánovská, Kiss Kósa Annamária, Martina Vrábelová a mnohí ďalší. Fantastickú show na Bratislavských módnych dňoch predviedla značková móda pre pánov Lombardi Fashion House. Oblek Jozefa Grondžáka sadol ako uliaty raperovi Egovi, ktorý je fanúšikom tejto značky. V oblekoch aj v spodnej bielizni sa predviedli aj herec Karol Tóth, moderátor Martin Šmahel aj fešní Mistrovia Slovenska.

Hlavným posolstvom mojej práce je vytvárať kúsky, ktoré oslavujú individualitu a autenticitu. Verím, že móda je mocným nástrojom na sebavyjadrenie, a že každý by mal mať možnosť prezentovať svoj jedinečný štýl prostredníctvom svojho šatníka. Moje návrhy uprednostňujú pohodlie, kvalitu a všestrannosť,“ konštatoval Jozef Grondžák z Lombardi Fashion House.

Premiéru na móle BMD v prehliadke Lombardi Fashion House zažil Hugo Kachút. Syna prišli podporiť známi rodičia - speváčka Mária Čírová a hudobník a producent Marián Kachút.

Pre nás ako pre rodičov to bol nádherný zážitok. Vďačíme za to Jožkovi Grondžákovi. Mne ako mame mysľou prebehne úplný začiatok, keď sa Hugo narodil. Ten čas strašne rýchlo preletel, Hugo bude mať 15 rokov a ide študovať na bilingválne gymnázium. Odmalička chcel byť elegantný, spomínam si, že pri fotení v prvej triede sa fotil v obleku s motýlikom. Veľmi sa tešil,“ vyznala sa speváčka Mária Čírová.

Bodku za BMD dala záverečná show návrhárky Jany Pištejovej, v ktorej hviezdili Andrea Verešová, Zuzana Plačková, Sisa Sklovská či Lucia Mokráňová. Na móle sa po prvýkrát v spoločnom duete predstavili mama s dcérou - Patrícia a Thia Vittekové. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: BMD
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies