Tragédia na novom moste v Trenčíne: 72-ročná spolujazdkyňa pri nehode zahynula

NETKY.SK • 15 September 2024, 16:10 • 2 min
Tragédia na novom moste v Trenčíne: 72-ročná spolujazdkyňa pri nehode zahynula

V sobotu poobede došlo na novom moste v Trenčíne k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej zomrela 72-ročná spolujazdkyňa a ďalší dvaja ľudia utrpeli zranenia. Trenčianska krajská polícia v nedeľu informovala o tragickom incidente, ktorý sa odohral na ceste prvej triedy v časti Biskupice.

slovakia

left justify in out

Dopravná nehoda dvoch vozidielna novom moste v Trenčíne sa v sobotu (14. 9.) skončila tragédiou.

72-ročná spolujazdkyňa nehodu neprežila. Ďalší dvaja ľudia utrpeli zranenia. O nehode informovala trenčianska krajská polícia v nedeľu.

K zrážke došlo v poobedňajších hodinách na ceste prvej triedy v Trenčíne, v časti Biskupice. Podľa doteraz zistených informácií sa 75-ročný vodič osobného auta zn. Peugeot, ktorý smeroval z diaľnice D1 na nový cestný most, z doposiaľ nezistených príčin otáčal a prešiel do protismeru. Tam sa čelne zrazil s protiidúcim autom zn. Subaru, ktoré viedol 49-ročný muž.

"Po zrážke sa vozidlo zn. Peugeot odrazilo naspäť do svojho jazdného pruhu, rotovalo a narazilo prednou časťou do kovových zvodidiel," uviedli trenčianski policajti.

Spolujazdkyňa vo vozidle zn. Peugeot utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, zatiaľ čo vodič tohto vozidla bol prevezený do nemocnice s viacerými zraneniami.

Zranila sa aj 48-ročná spolujazdkyňa z auta zn. Subaru, zatiaľ čo jeho vodič sa nezranil. Vodič Subaru bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, a vodičovi druhého auta bola odobraná krv na zistenie požitia alkoholu alebo iných návykových látok.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania," dodali policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies