Ukradol bicykel za tisíce: Prezradila ho však GPS

NETKY.SK • 12 September 2024, 15:31 • 2 min
Ukradol bicykel za tisíce: Prezradila ho však GPS

BRATISLAVA - Majiteľke sa podarilo zastaviť neznámeho muža vďaka lokalizačnému zariadeniu, ktoré mala umiestnené na bicykli.

slovakia

left justify in out

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s krádežou bicykla v hodnote 10 000 eur, ktorá sa stala v stredu pred bratislavskou kaviarňou na Jégého ulici. Po vypátraní podozrivého a vykonaní potrebných úkonov ho polícia umiestnila do cely policajného zaistenia. O incidente informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

"Podľa doposiaľ zistených informácií sa v popoludňajších hodinách neznámy muž všimol, ako si majiteľka odložila svoj bicykel o kvetináč a vošla do kaviarne. Túto príležitosť si nenechal ujsť a rýchlo nasadol na cudzí bicykel. Majiteľka bicykla si to všimla," uviedla polícia.

Majiteľke sa podarilo zastaviť neznámeho muža na Strednej ulici v mestskej časti Ružinov vďaka lokalizačnému zariadeniu, ktoré mala umiestnené na bicykli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies